Rustig gelegen aan de rand van Ubachsberg ligt café, feestzaal Maas-Caselli. Het café is sfeervol ingericht als schutterslokaal, dit gezien de lokale schuttersvereniging hier zijn thuisbasis heeft. Verder schenken wij ons eigen Limburgse "Brand" bier en hebben wij voor de liefhebbers een ruim aanbod "speciale" bieren.Voor grote feesten zoals: bruiloften, verjaardagsfeesten en bijeenkomsten bent u hier ook op het juiste adres.

 

Onze feestzaal is voorzien van een ruime dansvloer met een oppervlakte van 120 m2. Verder is er een groot podium waar live-bands kunnen optreden of voorstellingen kunnen worden gegeven. Bij uitstek geschikt voor bruiloften en andere feesten waar gezelligheid centraal staat. Maas-Caselli beschikt ook over twee eigen parkeerplaatsen. Hierdoor kunnen wij 75 voertuigen stallen zodat ook grote groepen zonder problemen nog een plekje kunnen vinden en van een gezellige avond kunnen genieten.

Wij beschikken ook over vergaderruimte die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt. De mogelijkheid bestaat om tussen de vergadering door te lunchen. Buiten het standaard menu kunnen wij natuurlijk ook bijzondere wensen meenemen als u dit tijdig aan ons doorgeeft. Dit geld ook voor het reserveren van de ruimte. Voor onze adresgegevens klik op contact.